I ett banbrytande steg tar Falksalt kryddhyllan med storm genom att lansera sin senaste innovation – Naturens Godaste Örtsalt. Ett smakfullt förmånerbjudande från naturen, som kombinerar välsmakande örter och smaksättare från växtvärlden i tre distinkta varianter: den klassiska Originalen, den uppfriskande Citron & Örter, samt en kryddig touch av Chili & Paprika.

Örtsalt Citron och örter

Dessa unika produkter inte bara bjuder på en explosion av smak, utan innehåller också 40 procent mindre natrium än traditionellt bordssalt – en hälsosam framtidsvision för matlagning och njutning.

En Smakfull Resa Genom Naturens Rike

Falksalt, i samarbete med naturen, strävar efter att erbjuda konsumenterna en smakupplevelse utöver det vanliga. Anna Ung Borenstein, Product Manager på Salinity AB, förklarar att Falksalt’s örtsalter är enastående med sin rika smakprofil och samtidigt 40% mindre natrium än konventionellt salt. Dessa smakkombinationer är en hyllning till naturens generositet och en källa till matglädje och inspiration för alla kockar och matälskare där ute.

Hälsa och Smak – Hand i Hand

Örtsaltet från Falksalt är inte bara en fantastisk smakhöjare utan också en hälsosam alternativ för de som söker en balans mellan god smak och välbefinnande. Falksalt har lyssnat på konsumenternas behov och skapat Naturens Godaste Örtsalt med ett naturligt lägre natriuminnehåll, som tillfredsställer både smaklökar och hälsomedvetna konsumenter.

Falk Örtsalt – Butiksnytt

Naturens Godaste Fortsätter att Förvåna

Falksalt fortsätter att imponera med sin serie ”Naturens Godaste”, som är dedikerad till att främja både smak och hälsa. Efter den framgångsrika lanseringen av det naturliga Mineralsaltet, tar Falksalt nu ytterligare ett steg med Örtsalten, vilket erbjuder konsumenterna ännu en dimension av smak och hälsa på köksbordet.

Tillgänglighet och Pris

Falksalt’s Örtsalt, prissatt till cirka 37 SEK, är tillgängligt på ledande matvarukedjor inklusive Coop och Axfood från vecka 7.

För mer information, besök: www.falksalt.se

Text: Charlotte Lindmark – Butiksnytt