Glassjätten GB Glace släpper 6 nya glassar inför glassäsongen 2022. Bland nyheterna hittar du bland annat en ny Magnum och GB Sandwich med två olika smaker.

2022 firar GB Glace 80 år. Och redan nu kan Allt om Mat avslöja vilka som blir årets nya glassar, en nyhet som brukar intressera och engagera en stor publik. Det är ett något mindre utbud än tidigare år men med glassar för stor och liten.

Cornetto Soft Cookie and Chocolate: Mjukglassnyheten från 2021 får i år smak av bitar av chokladkaka, krämig choklad, vaniljglass och chokladsås.

Salty Licorice: Lika god som en lakritspuck? Årets salta nyhet är en strutglass med vaniljglass med inslag av saltlakritsbitar.

Magnum Remix: Klassikern Magnum Mandel ska ha inspirerat till årets Magnumnyhet som är en vaniljglass med virvlar av rostad mandel. Glassen är doppad i vit choklad med hackade mandelbitar och därefter doppad till hälften i mjölkchoklad.

Snowflake: Glasstrut med blinkning till filmen ”Frost”. En lila våffla fylld med vaniljglass som är täckt av kakaoöverdrag och toppad med prinsessorna Elsas och Annas karaktäristiska snöflinga.

Sandwich Duo Milk Chocolate and Pear: Godare än originalet? Choklad- och päronglass med små chokladbitar fyller i år klassikern GB Sandwich.

Ben & Jerry’s Salted Caramel Brownie Peace Pop: Pinnglass extra allt med fairtrade-certifierad gräddglass med chunky chokladbitar och browniefyllning. Hela glassen är doppad i salt kola choklad.