Santa Maria sätter en ny standard på wrapfronten med lanseringen av Tortilla Oat Wraps – en fiberrik havretortilla som ger ny krydda åt både tacofredagen och lunchwrappen. I en värld där svenskarnas kärlek till tacomys och wrapkulturen fortsätter att blomstra, är det ingen överraskning att Santa Maria tar täten med ett nytt alternativ till den klassiska vetetortillan.

Santa Maria Tortilla Oat Wraps

Niklas Larsson, Marknadschef för Paulig i Skandinavien, delar med sig av entusiasmen för det nya tillskottet: ”Våra nya havretortillas är mjuka, goda och fiberrika och passar perfekt till wraps. Fyll dem med till exempel fisk eller kyckling och säsongens grönsaker och du har en perfekt lunch på språng. Eller bjud familjen och kompisar på tacomys med en havretwist.”

LÄS OCKSÅ: Santa Maria tar snackshyllan med storm med sina nya poppade chips från Italien och…

Santa Maria Tortilla Oat Wraps kommer att finnas tillgängliga i butiker från vecka 3 och representerar ett led i Pauligs övergripande målsättning att främja hälsosamma produkter. Med sikte på framtiden strävar Paulig efter att 70% av försäljningen år 2030 ska komma från produkter och tjänster som främjar hälsa för människor och planeten.

Produktinformation

  • Santa Maria Tortilla Oat Wraps
  • Vikt: 240 g
  • Ca-pris i butik: 34,50 kr
  • Mjuk och välsmakande tortilla, rik på fibrer och bakad på havre. Passar perfekt till fredagstacon, trendiga lyxtacos eller wraps.

LÄS OCKSÅ: Santa Maria Avslöjar Nyhet för Taco-Älskare: Mjuka Vit Majstortillor i The Collection!

Text: Redaktionen – Butiksnytt