Idag har City Gross invigt en ny butik. Under torsdagsmorgonen öppnades dörrarna till butiken i Häggvik – den nyrenoverade handelsplatsen i Sollentuna.

Petter Iversen, butikschef City Gross Häggvik.

– Det känns jättekul att äntligen få komma igång och få visa våra kunder alla fina färskvaror vi har att erbjuda, säger Petter Iversen, butikschef.

City Gross Häggvik-Butiksnytt

Men en butiksinvigning under 2020 är inte helt enkel att planera. Corona-pandemin har påverkat valen av aktiviteter vid invigningen och istället för att slå till på en stor fest, blev det ett mer moderat firande.

– Det kändes som en självklarhet att skala ner festen och tänka säkerhet först! Det är viktigt att alla känner sig trygga, både kunder och medarbetare. Vi får skjuta på festligheterna, säger Petter Iversen.

Prisvärda matupplevelser

Butiken på 5000 kvadratmeter erbjuder allt som ett City Gross ska göra, det vill säga en lång delikatessdisk med ost, chark och färsk fisk från hållbara bestånd. Dessutom många goda lagade rätter. City Gross kärna är färskvarorna som ger en saluhallskänsla till butiken, här kan kunderna prata med köttmästare personligen och få råd och hjälp med styckningsdetaljer med mera.

Anders Wennerberg VD City Gross Sverige.

– Det har varit en härlig öppning. Vi har sett fram emot att få komma tillbaka hit och erbjuda ett förstklassigt utbud av färskvaror, säger Anders Wennerberg VD City Gross Sverige, som också var på plats vid invigningen.

Petter är också väldigt nöjd med invigningen och känner att det är ett starkt team som kommit på plats.

– Nu börjar arbetet med att erbjuda Häggvikborna Sveriges mest prisvärda matupplevelser, säger han.