Hälsokedjan Life har utnämnts till Årets naturliga återförsäljare i tävlingen Natural & Organic Awards Scandinavia 2019. Syftet med utmärkelsen är att hylla återförsäljare av naturliga och ekologiska varumärken. Vinnarna presenterades under en prisceremoni vid årets upplaga av mässan Eco Life Scandinavia i Malmö.

Life är Nordens ledande hälsokedja och har i 25 år hjälpt människor till ett naturligt lyckligare liv. Detta uppmärksammades i Natural & Organic Awards Scandinavia 2019 under Eco Life-mässan 2019, där Life kammade hem priset som Årets naturliga återförsäljare. Den prestigefulla utmärkelsen tilldelas en återförsäljare som gjort insatser för att utbilda konsumententer om naturliga och ekologiska produkter.

– Vi är oerhört glada över att ha vunnit priset som Årets naturliga återförsäljare och det är särskilt kul eftersom vi firar 25 år som kedja i år, säger Gunnel Åkerman, vd på Life Europe.

Flera nya satsningar bakom framgången
Life tar emot priset i en tid då företaget genomför flera viktiga satsningar. Under hösten lanserades exempelvis ett helt nytt varumärkeskoncept, med det nya budskapet ”Prata hälsa med oss”. Med det nya konceptet vill hälsokedjan tydliggöra sin syn på balans i vardagen och kunskap inom holistisk hälsa. I samband med det lanserades även en uppgraderad visuell identitet och e-handel.

Läs mer om Lifes utmärkelse och Natural & Organic Awards Scandinavia 2019 på www.ecolifeshow.com/retailer-awards-2019/ och www.ecolifeshow.com/noas-awards-2019/.