Det tyska matkasseföretaget Marley Spoon har idag annonserat lanseringen av sin service i Sverige. Den flexibla prenumerationsmodellen i kombination med ett varierat urval av läckra recept och ingredienser av hög kvalitet gör Marley Spoon till en mycket eftertraktad service på den svenska matkassemarknaden. 

Marley Spoon planerar att revolutionera den svenska marknaden genom att vara den enda matkassen som erbjuder 20 nya recept varje vecka. Kunderna kan välja recept inom kategorier som passar deras smak och dietpreferenser. En kyld matkasse full med säsongens färska råvaror och receptkort med enkla steg-för-steg-instruktioner, levereras direkt till kundens dörr. Genom att ta hand om planering, uppmätning av ingredienser och inköp för läckra måltider, byter Marley Spoon ut stressen och köerna i matbutiken, för ett enklare sätt att laga mat. Varje Marley Spoon matkasse innehåller exakt den mängd, av noga utvalda ingredienser, som behövs för varje recept. Det betyder att det blir mer tid till att njuta av matlagningen och mindre tid till att oroa sig över mathandling och riskerat matsvinn.

Fabian Siegel, CEO och grundare av Marley Spoon: “Vi är glada att erbjuda vår service i Sverige, landet där matkasse-konceptet föddes. Vårt mål är att erbjuda kunderna något som saknats sedan första början: ett större urval av recept och möjligheten för kunderna att själva välja vad dem vill laga för mat varje dag. Med Marley Spoons ingredienser av hög kvalitet och inspirerande recept, kan vi ta matlagning till en ny nivå, samt erbjuda ett mer hållbart alternativ till din dagliga mathandling.”
 
Marley Spoons matkassar finns nu tillgängliga på www.marleyspoon.se. Måltiderna börjar från 51,00 kr per portion. För närvarande tillgängligt för leverans i Stockholm, Göteborg och Malmö (inklusive större regioner).