Valio, en ledande aktör inom mejeriprodukter, lanserar två nya spännande varianter av sitt populära mellanmål – Valio PROfeel® proteinkvarg. Dessa laktosfria alternativ är utformade för att tillgodose behoven hos dem som letar efter ett näringsrikt och gott mellanmål utan tillsatta sötningsmedel.

Valio PROfeel® proteinkvarg

Valio PROfeel® proteinkvarg Vanilj & Citron lockar med en kombination av krämig vaniljkvarg och uppfriskande citronsås i botten. Produkten är rik på protein och fri från laktos. Det som skiljer denna variant från många andra liknande produkter är det sparsamma sockret, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för dem som föredrar en mer balanserad kost.

Valio har ett av marknadens bredaste sortiment av laktosfria produkter som smakar som de ska

Den andra nyheten, Valio PROfeel® proteinkvarg Blåbär & Vanilj, bjuder på samma krämiga vaniljkvarg, men denna gång kombinerat med en ljuvlig blåbärspajsås i botten. Precis som den tidigare varianten är den även den laktosfri och sockrad med måtta för att tillfredsställa både smaklökarna och näringsbehoven hos konsumenterna.

Båda produkterna representerar en trend mot mer hälsosamma mellanmål utan att kompromissa med smak eller kvalitet. Genom att erbjuda konsumenterna alternativ som är höga på protein och laktosfria visar Valio sitt engagemang för att möta de föränderliga behoven hos dagens medvetna konsumenter.

Med dessa två nya tillskottet till sitt sortiment befäster Valio sin ställning som en innovativ aktör på marknaden för hälsosamma mejeriprodukter. Konsumenter kan se fram emot en smakfull och näringsrik paus i vardagen med Valio PROfeel® proteinkvarg.

Text: Redaktionen – Butiksnytt