MRC BEMANNING växer kraftigt och öppnar ett kontor i Göteborg för att möta efterfrågan på deras tjänster inom butiks-och leverantörsbemanning, meddelar man i ett pressmeddelande.

På bild: Therese Magass driftsansvarig regionchef, väst.

Med över 20 års erfarenhet som ett auktoriserat bemanningsföretag i Mälardalen och region Skåne sedan 2020 har man nu slagit upp portarna för nytt lokalkontor i Göteborg med kompetent, erfaren personal inom butiks-och leverantörsbemanning.

Företagets starka samarbete med ICA, COOP, City Gross, Hemköp, Willys, etcetera resulterar nu i en fortsatt expansion i Västra Götaland. Till det nyetablerade kontoret i Göteborg har man rekryterat Therese Magass till rollen som driftsansvarig regionchef. Therese kommer närmast från StoreSupport där hon de senaste 5 åren har innehaft rollen som kundansvarig konsultchef i Göteborg.

– Vår strategi har alltid varit att hålla en hög kvalitet på de tjänster vi erbjuder genom nära kundrelationer. Därför känns det nu otroligt spännande att expandera i Göteborgsområdet. Vi ser en enorm potential med teamet vi rekryterat till kontoret i Göteborg som har både erfarenheten och förutsättningarna att vidareutveckla MRC BEMANNING, säger Per Steveling, VD och Grundare.

Fotnot: MRC BEMANNING erbjuder bemanningstjänster inom varuplock, kassatjänster, förbutik/post, chark och deli samt ombyggnationer, rekrytering av butikspersonal och ledare.