Gustamente Tortellini med skinka och parmesan och Ravioli med ricotta och spenat, två produkter bland glutenfri pasta kommer nu i nya förpackningar. Den fyllda pastan från italienska Gustamente är av mycket hög kvalitet och passar alla som vill eller behöver äta glutenfritt.

– Pastan produceras i Italien av italienska råvaror av hög kvalitet. Vår nya design har vi tagit fram för att vi ville förstärka just det och underlätta för konsumenterna att välja en äkta italiensk pasta som dessutom är glutenfri, förklarar Christian Mahrle på HEBA Food & Beverages som marknadsför Gustamente i Sverige.

Glutenfri pasta från Italien

Gustamente produceras i pastans hemland Italien mellan Modena och Bologna i området Emilia Romagna. Pastan finns två smaker, Ravioli med ricotta och spenat och Tortellini med skinka och parmesan. Båda är glutenfria. Mjölet som används i produktionen är naturligt glutenfritt, har låg sockerhalt och är rikt på proteiner och fibrer. Tortellinin är även laktosfri.

Hög kvalitet utan tillsatser

Pastan från Gustamente innehåller endast italienska ingredienser av hög kvalitet – varav 26 procent ägg. Pastan är fri från palmolja, konstgjorda smakämnen, GMO, färgämnen, polyfosfater, glutamat och transfetter.

Lång hållbarhet

På grund av sin världsunika förpackningsteknik kan den semifärska pastan förvaras i flera månader i rumstemperatur. En förpackning räcker till 2 personer och blir klar på 3-4 minuter. Gustamente glutenfri pasta finns att köpa på ICA, Coop, Willys och Hemköp.