Oddlygood tar sina Barista havredrycker till nästa nivå med lanseringen av Barista Delight – en lättare variant med endast 1,5% fett, perfekt avvägd för att passa alla kaffedrycker. Med sin förmåga att skumma perfekt berikar den varje kaffestund med en len och krämig känsla.

Oddlygood® Barista Delight är det senaste tillskottet i deras sortiment av välsmakande havredrycker för baristautmanande kaffeälskare. Med endast 1,5% fett erbjuder den en lättare alternativ för dem som vill njuta av kaffe med mindre fetthalt. Den lena och goda smaken blandar sig smidigt med alla typer av kaffe, oavsett om det är en varm latte, en iskall frappé eller en skummig cappuccino.

Nina Gillsvik, global CMO hos Oddlygood, är entusiastisk över den nya produkten: ”Äntligen kan vi presentera vår himmelska Oddlygood® Barista Delight! En nyhet som tilltalar både baristas och konsumenter som vill ha ett lättare alternativ med färre kalorier och lägre fetthalt utan att kompromissa med smak, hållbarhet eller kvalitet.” Gillsvik betonar också den mångsidiga användningen av drycken och dess förmåga att skumma till en luftig konsistens, vilket ger en oändlig variation i kaffedryckerna.

Oddlygood® Barista Delight är tillverkad av glutenfri havre och företaget lägger stor vikt vid hållbarhet och minimering av matsvinn. Genom att använda allt havremjöl i produktionen bidrar Oddlygood till en krämig och glutenfri smakupplevelse samtidigt som de värnar om miljön.