I jakten på snabbmat som är både hälsosam och prisvärd står Picadeli starkt som pionjärerna inom svensk salladskultur. Det svenska företaget lanserar nu flera spännande smaker för food-to-go-hyllorna, med allt från en klubbande Club Sandwich till en Ceasar Pleaser. Med över 1 300 butiker i hela landet har Picadeli tagit täten och erövrat svenskarnas hjärtan – och smaklökar!

Picadelis nya sortiment av sandwiches, presenterade i den ikoniska trekantsmodellen

Picadelis nya sortiment av sandwiches, presenterade i den ikoniska trekantsmodellen, bjuder på fem smaker som tillfredsställer den kräsnaste gommen. Produktutvecklaren Ted Hallberg delar med sig av entusiasmen: ”Trekantsmackan är en vinnare – den är god, hälsosam och kan varieras i oändlighet. Med våra nyheter, inklusive klassiker som Club Sandwich och BLT samt en ljuvlig variant med varmrökt lax och picklad morot, tar vi snabbmaten till nya nivåer.”

För att främja hållbarhet och hälsa har Picadeli sedan flera år tillbaka uteslutit rött kött från sina produkter, vilket nu resulterar i ännu mer gröna alternativ. Bland nykomlingarna är The Italian Triangle, en vegetarisk lakto-ovo-macka med smakrik pesto, soltorkade tomater och mozzarella, som väntas bli en favorit bland landets vegetarianer.

Men trekantsmackorna är inte ensamma om att stjäla rampljuset. Tillsammans med fem nya färdigförpackade sallader, inklusive klassikern The Caesar Pleaser och överraskningen Creamy Curry BBQ Bowl, erbjuder Picadeli ett komplett sortiment som lockar till frekventa besök i food-to-go-avdelningen.

Nya Smaker Tar Food-to-Go Med Storm: Picadelis 2024 Kollektion

Picadeli

I en värld där smaker och snabbhet går hand i hand, tar Picadeli ledningen med sin senaste kollektion av food-to-go. Med en mix av klassiska favoriter och spännande nyheter för 2024, bjuder Picadeli in till en smakresa genom sina senaste erbjudanden:

In da Club Sandwich
Den traditionella Picadelisandwichen har fått en uppfräschning! En harmonisk kombination av ljust sandwichbröd, lätt rökigt kycklingbacon, kyckling, krispig kålmix, semitorkad tomat och mild aioli.

Chicken Caesar Pleaser
Picadelis populära wrap omvandlas till en macka med skivad kyckling, picklad rödlök, färsk kålmix och den oemotståndliga ceasarröran med smak av dijon, sardell och vitlök mellan ljust sandwichbröd.

The Italian Triangle
En veggie-sandwich med smakrik pesto, mild mozzarella och soltorkade tomater – en italiensk klassiker i lakto-ovo-tapping som passar perfekt för stressiga dagar eller avkopplande stunder.

Smokin’ Salmon Sandwich
En rökt lax och dillmajonnäs kombinerat med picklad morot och färsk kålmix mellan två skivor grovt sandwichbröd ger en perfekt symfoni av smaker.

Peace to Pesto Chicken
En älskad klassiker med örtig pestopasta, krämig mozzarella, krispig sallad, saftig kyckling och söta körsbärstomater – en njutning utan krångel.

Creamy Curry BBQ Bowl
En vegetarisk bowl med krämig currypasta, BBQ-bites, krispiga äpplen och picklade sötsyrliga minigurkor – ett snabbt och mättande alternativ.

Creamy Chili Shrimps
En explosiv kombination av krämig chilipasta, saftig mango, fräsch sallad och räkor – en smaksensation som tar dig på äventyr.

Med dessa smakfulla och praktiska alternativ, sätter Picadeli ribban högt för 2024 och fortsätter att erbjuda konsumenterna en enkel och hälsosam snabbmåltidsupplevelse.

Text: Charlotte Lindmark – Butiksnytt