City Gross och Picard inleder ett spännande samarbete på svenska dagligvarumarknaden. City Gross blir därmed först ut i Sverige med att ta in Picards produkter i samtliga 42 butiker och e-handel. Efterfrågan på Picards sortiment har vuxit utanför storstäderna och kunderna kan nu hitta ett urval av de bästsäljande produkterna på City Gross runt om i landet.

-Vi är oerhört glada över att ha knutit detta avtal med Bergendahls. Vi ser fram emot ett långsiktigt och givande samarbete. Detta ger oss möjlighet att erbjuda våra produkter i stora delar av landet, något som våra kunder efterfrågat, säger Kevin Renaudin, Country Manager Picard Sverige.

Premiumprodukter för alla smaklökar

Samarbetet med Picard är en del i arbetet för att stärka City Gross inom segmentet frysvaror. Butikernas dragkraft handlar till stor del om ett brett varierat utbud – de är lyhörda och märker att kravet ökat på premiumprodukter. Picards sortiment som lanserats på City Gross är plockmat, färdigrätter och efterrätter för alla smaker. Bland annat kan man köpa de populära cannelloni, moussaka, lasagne och efterrätter.

Fräscha måltider för alla tillfällen

Fördelarna är många med Picards fräscha frysta råvaror och färdiglagade rätter av hög kvalitet.  Konsumenterna hittar smarta lösningar som förenklar vardagen och förhöjer smakupplevelsen, och de kan servera spännande måltider utan att tillbringa timmar i köket. Med Picards produkter kan man uppleva matglädje varje dag i veckan.

-Vi hoppas att fler svenska får upp ögonen för Picard och får möjligheten att prova allt ifrån våra frasiga croissanter, spröda makrons och citronmarängpaj. Att frysa ned mat är en utmärkt teknik för att bevara livsmedlets ursprungliga kvaliteter och näringsvärden. Picards råvaror fryses ned när de är som allra bäst, både kvalitets och årstidsmässigt, säger Kevin Renaudin.