Picard Sverige påbörjar ett samarbete med Paradiset som innebär att delar av företagets frysta sortiment kommer att finnas tillgängligt för nya kunder i Paradisets butiker på NK och vid Mariatorget.

Paradiset har sett att fryst mat blivit en viktig del i klimatsmarthet och Picards unika sortiment erbjuder många viktiga aspekter av matglädje och miljötänk till sina kunder.

Picard har under senaste åren vuxit på B2B sidan och finns nu i frysar på COOP, ICA och City Gross. Steget in i Paradisets butiker är en självklar del av företagets grepp om mathandeln. Fryst mat har ju blivit en del av det nya miljötänket där man kan välja att bara ta fram det man behöver när man lagar mat och minska matsvinn i butiken och hemma. Picard märker att konsumenterna blivit alltmer medvetna gällande tillsatser och miljöpåverkan – företagets värderingar lever upp till de ständigt ökande kraven på livsmedel. Man räknar med att Picards kvalitetsprodukter blir det självklara valet för de som handlar fryst mat på Paradiset. 

– Som frysspecialister har Picard det klart bästa sortimentet av naturliga och även ekologiska produkter. Vi har velat samarbeta med dem sedan vi öppnade och nu har det äntligen blivit möjligt vilket vi är oerhört glada över. De kompletterar vårt övriga sortiment och stärker helheten, säger Johannes Cullberg, Grundare av Paradiset.

Picard vill visa att det finns läcker fryst mat och lyfta fram spännande livsmedel som fungerar såväl till vardag som fest. Samarbetet med Paradiset är ett ypperligt tillfälle att visa upp innovativ fryst mat. Picard erbjuder ett premiumsortiment och stärker samtidigt medvetandet om märkets core values runtom i landet. Kevin Renaudin, Country Manager Picard Sverige, ser samarbetet som ett bra tillfälle att nå nya kunder:

– Vi har inlett samarbetet med Paradiset eftersom vi känner att de satsar helhjärtat på livsmedel av god kvalitet kombinerat med miljötänk. Detta ger Picard också möjligheten att ha sitt stora sortiment närmare kunderna som rör sig på NK och vid Mariatorget, där vi inte har egna butiker än. Paradiset och Picard har dessutom så mycket gemensamt; vi sätter båda stort fokus på produkternas kvalitet, hållbarhetsfrågor och konsumenternas livskvalité.

Samarbetet påbörjas vecka 40 och man räknar med att finnas i fler av Paradiset butiker inom en snar framtid.