Söndagen den 26 april 2020 arrangeras för första gången Dagabs Servicehandelsdag. Den här gången på Kistamässan i Stockholm.

Redan i fjol flyttades evenemanget, som är servicehandelns största och viktigaste årliga mötesplats, från Göteborg till Stockholm och själva mässan gjordes då om till en mässdag istället för som tidigare två dagar.

Att man nu också byter namn från Axfood Närlivs Servicehandelsdagar till Dagabs Servicehandelsdag är naturligt, eftersom Axfood Närlivs inte längre är ett aktiebolag utan numera en del av Dagab, Axfoods inköp- och logistikbolag.

– Det känns fantastiskt att ännu en gång få bjuda in till en Servicehandelsdag, mötesplatsen för bra affärer och människor i branschen, säger Oscar Sohlberg, affärsområdeschef på Dagab och ansvarig för Dagabs Servicehandelsdag.

Dagabs Servicehandelsdag väntas locka cirka 700 företag och 1 500 deltagare, fria handlare, kedjeanslutna butiker samt leverantörer från hela Sverige till Stockholm och Kistamässan söndagen den 26 april 2020.

Utvärderingen av fjolårets evenemang gav toppbetyg, utom på en punkt. Många tyckte det var besvärligt att mässan var på ett ställe och kvällens galamiddag på en annan plats.

– Vi har lyssnat på våra kunder och därför kommer vi att flytta till Kistamässan där även kvällens festlighet hålls, säger Oscar Sohlberg.