Vi kan idag meddela att Axfoods restauranggrossist Snabbgross öppnar en ny butik i Gävle. Butiken blir kedjans 29:e butik och kommer att skapa cirka 10–15 nya arbetstillfällen.

Butiken kommer att byggas i området Sörby Urfjäll, och är planerad att öppna under andra kvartalet 2022.

Gävle är en tillväxtkommun och med sina cirka 100 000 invånare är det en intressant marknad för Snabbgross, som med sitt breda och prisvärda sortiment, kan erbjuda restaurangerna i Gävle med omnejd ett starkt helhetserbjudande, med både butik och distribution via butikens e-handel.

Eva Pettersson, vd Axfood Snabbgross
Eva Pettersson, vd Axfood Snabbgross.

– Gävle är en intressant tillväxtkommun där Snabbgross fram till nu saknat en butik. Det känns därför oerhört roligt att äntligen få erbjuda restauranger i Gävle och närliggande marknader vårt breda sortiment med prisvärda råvaror och bra mat, säger Eva Pettersson, vd Axfood Snabbgross

Den nya butiken kommer att ha en yta på ca 2 600 kvm med fokus på ett brett, varierat och prisvärt sortiment anpassat för restaurang, fast food och café. Butiken kommer ha generösa öppettider och tillsammans med distribution via butikens e-handel bidrar det till att Gävles restaurangägare nu får ett starkt helhetserbjudande för sina råvaruinköp.

Läs mer om Snabbgross