Det Stockholmsbaserade korvföretaget Taylors & Jones har i samarbete med Västerbottensost tagit fram två smakfulla delikatesskorvar. Med svenskt kött och Västerbottensost som huvudråvaror lanseras produkterna nu brett inom dagligvaruhandeln inför vårens och sommarens grillsäsong.

– Västerbottensost är ett av Sveriges mest välkända och folkkära varumärken och vi är väldigt stolta att nu få presentera sommarens godaste nyheter. Västerbottensost unika karaktär har visat sig fungera fantastiskt bra som smaksättare i korv, säger Ken Nygren, Head of Marketing & Assortment på Evanoff Group som äger varumärket Taylors & Jones.

Taylors & Jones Delikatesskorv med Västerbottensost®, 200g
Taylors & Jones Delikatesskorv med Västerbottensost® och ramslök, 200g

Korvarna lanseras vecka 11 och är tillverkade av svenskt kött med 82 % kötthalt och innehåller hela 15 % Västerbottensost. Korvarna är förpackade i en exklusiv FSC-märkt kartong som ska att få produkterna att sticka ut i butikernas hyllor.

Taylors & Jones Delikatesskorvar finns från och med vecka 11 att köpa över hela Sverige hos exempelvis ICA, Willys, Coop, Hemköp och City Gross.