Thomas Panteli utnämnd till Paulig-koncernens Supply Chain och Sourcing-direktör.

Thomas Panteli har utsetts till Supply Chain & Sourcing-direktör samt medlem av Paulig-koncernens ledningsgrupp. Han tillträder den här nya positionen i koncernen den 1 juni 2019.

Thomas Panteli har mer än 20 års erfarenhet av jobb inom Supply Chain och ledande positioner inom livsmedels- och FMCG-företag som Coca-Cola, Carlsberg, Hilding Anders och FoodService Denmark.

Han har varit ansvarig för Supply Chain både på landsnivå och internationellt. Bland annat har han ansvarat för den europeiska logistikverksamheten inom Carlsberg Group.

För närvarande arbetar Thomas Panteli som Supply Chain-direktör för FoodService Denmark, inklusive produktion och logistik hos företagets dotterbolag.

Rolf Ladau
FOTO: Valtteri Kantanen

”Vi välkomnar Thomas Panteli till Paulig-koncernen. Hans internationella erfarenhet och gedigna kunskap om Supply Chain är viktiga för att stöda våra strategiska ambitioner”, säger Rolf Ladau, Pauligs koncernchef.

”Jag är väldigt stolt över att börja jobba på Paulig, ett företag med starka värderingar och lång historia av framgång. Jag ser fram emot att arbeta med människorna i hela organisationen och kommer att göra mitt yttersta för att bidra till företagets fortsatta framgång”, säger Thomas Panteli.

Thomas Panteli har studerat internationell affärsverksamhet vid South Bank University i London samt logistik vid Handelshögskolan i Köpenhamn.