PolarVentures Stärker Hållbarhetsdriven Affärsutveckling med Ny Rekrytering

PolarVentures, det nystartade dotterbolaget till Polarbrödsgruppen, har satt kursen mot en mer hållbar framtid inom livsmedelssektorn. Företaget, grundat under 2023, fokuserar på att investera i innovativa företag som driver på omställningen till ett hållbart matsystem. Senaste tillskottet i teamet är Fanny Näslund, 28 år, från Östersund, som tar rollen som affärsutvecklare.

Fanny Näslund, Affärsutvecklare.

Fanny Näslund, en driven entreprenör med erfarenhet från start-up-världen, kliver in i PolarVentures med målet att ge företag och aktörer de verktyg de behöver för att accelerera övergången till ett mer hållbart livsmedelssystem. Med en tydlig vision om att bidra till en framtid där livsmedelsproduktionen är hållbar utan att kompromissa med människor, planeten eller resurserna, tar Näslund på sig rollen som affärsutvecklare.

Fanny Näslund har tidigare drivit startupbolaget Vågen, som specialiserade sig på ekologiska produkter och lösviktsförsäljning för att minska förpacknings- och matavfall. Genom sin tidigare erfarenhet som företagsgrundare har hon nu bytt perspektiv från att vara den som övertygar investerare till att vara investeraren som stöttar andra entreprenörer.

I sitt nya uppdrag på PolarVentures ser Näslund fram emot att arbeta nära entreprenörer och fördjupa sig i den miljö där innovation och hållbarhet möts. Hennes passion för att minska avfall och främja cirkulära affärsmodeller får nu också utlopp i att stödja företag som delar hennes starka engagemang för en hållbar matsystemförändring.

För PolarVentures innebär tillskottet av Fanny Näslund en värdefull resurs i satsningen på att forma framtidens hållbara livsmedelsbransch genom strategiska investeringar och stöd till ambitiösa entreprenörer.

Text: Redaktionen – Butiksnytt