VegMe lanserar nu två nyheter som kommer göra hösten till en smakfest. En ny smakrik röra och en färdigrätt att förgylla vardagen med. För det ska vara enkelt och gott att äta växtbaserat.

Pasta Bolognese är en vegansk bolognese i klassisk tappning. Den görs på sojafärs av europeiska sojabönor och är smaksatt med tomat, sambal oelek, vitlök samt basilika och oregano. Bolognesen serveras med fusilli pasta av durumvete.

– Allas favoriträtt Pasta Bolognese finns nu äntligen i vårt sortiment igen! En riktig klassiker som blir fantastiskt god på VegMes egen sojafärs som smaksätts med kallrökt vatten berättar Matilda Carlsson, Product and Brand Manager på BAMA Nordic.

VegMes nya krämiga röra Chxcken Curry är smaksatt med curry och gjord på växtbaserad majonnäs, marinerad VegMe Pulled samt färsk röd paprika och rödlök. Passar utmärkt som fyllning i baguetter, till höstens heta bakpotatis eller som ett matigt tillbehör.

– Chxcken Curry är ett välkommet tillskott till VegMes röror. Basen av sojaprotein gör den smakrik och matig, precis som VegMes Skagenröra är, menar Matilda Carlsson.

Här finns VegMes nyheter

Pasta Bolognese:              ICA, Axfood (Hemköp och Tempo), Mathem

Chxcken Curry:                                         ICA, Coop, Mathem