Den 20 Mars tillträder Sebastian Löckert som ny Key Account Manager på Konfektyrfabriken Aroma AB. Sebastian kommer närmast från rollen som Field Sales Manager Pick & Mix på Cloetta.

– Möjligheten att få vara del av Aromas spännande resa, lockar entreprenören i mig. Det finns en otrolig potential på marknaden för Aromas produkter och jag bidra till att utveckla affären- affärer där fokus alltid är på konsumentens önskan att hitta sitt favoritgodis, både befintliga favoriter i ny kostym och med nya produkter genom produktutveckling – alltid tillverkat i Sverige”.

Sebastian har en lång och bred erfarenhet från olika kommersiella roller på marknadsledaren Cloetta i Sverige. Han har bland annat erfarenhet från affärsutveckling, Key-Account management och har varit ledare för försäljningsavdelningen av lösviktsgodis. Tidigare har han arbetat på Shell och på fritiden spelat hockey i AIK.

”Vi är otroligt glada och nöjda över rekryteringen av Sebastian Löckert säger VD Eivind Granås. Sebastian kombinerar lång bakgrund från godis och konfektyr branschen med försäljning och ledarskap och är helt rätt person att utveckla samarbetet mellan våra kunder och Aroma.