LAKRIDS BY BÜLOW Slår Upp Portarna Till Sin Fjärde Officiella Butik i Stockholm

Stockholm, den 5 september 2023 – Den internationellt hyllade lakritstillverkaren, LAKRIDS BY BÜLOW, öppnade sin fjärde officiella butik i hjärtat av Stockholm. Den nya butiken, som tar form som en tillfällig pop-up, kommer att finnas i den imponerande Mall of Scandinavia i Solna. Med en daglig besökarskara på cirka 40 000 personer är gallerian en av Nordens mest betydande handelsdestinationer. Butiken kommer att välkomna besökare från klockan 10:00 till 21:00 varje dag.

LAKRIDS BY BÜLOW

Fredrik Nilsson, VD på LAKRIDS BY BÜLOW, delar entusiasmen över den nya butiken:

För de första 50 besökarna under de tre inledande dagarna väntade en generös goodiebag fylld med LAKRIDS BY BÜLOW’s utsökta lakritsgodsaker. Under invigningsveckan kan även exklusiva erbjudanden utnyttjas, och för alla som besöker butiken finns en ständig möjlighet att provsmaka ett brett urval av lakritsvarianter.

”Vi är oerhört glada över att kunna berätta om lanseringen av vår nya pop-up butik i Mall of Scandinavia, vilket markerar ett nytt spännande kapitel för varumärket i Sverige. Vi har sett en ökad efterfrågan på vår lakrits bland svenskarna sedan vi öppnade våra tre andra butiker i Stockholmsområdet. Därför känns det extra kul att kunna öppna ytterligare en butik för att öka vår närvaro och fortsätta vårt uppdrag att få världen att älska lakrits.”

Den nya butiken öppnade sina dörrar den 5 september 2023 och hittas på våning fyra i Mall of Scandinavia, Stjärntorget 13 C, 169 79 Solna, Sverige.

Utöver pop-up-butiken i Mall of Scandinavia kan lakritsälskare även besöka LAKRIDS BY BÜLOW på följande platser:

  • LAKRIDS BY BÜLOW Nybrogatan, Stockholm
  • LAKRIDS BY BÜLOW Täby Centrum, Stockholm
  • LAKRIDS BY BÜLOW Sturegallerian, Stockholm
  • Åhléns
  • Lakritsroten

LAKRIDS BY BÜLOW lägger lika stor vikt vid sin unika lakritstillverkning som vid sina produktförpackningar. För att minimera miljöpåverkan används förstklassiga återvunna glasförpackningar i kollektionen SLOW CRAFTED, som designats med återanvändning i åtanke. Sedan 2020 drivs LAKRIDS BY BÜLOWs fabrik i Köpenhamn med 100 procent grön energi.

Text: Redaktionen – Butiksnytt