Black Friday är årets största prisfest där butikerna under den 29 november pressar priserna och rear ut varor rejält för en dag. En dag man inte vill missa då de mest prisvärda julklapparna ofta införskaffas denna dag och lindrar julstressen som komma skall. Black Friday får staden att svämma över av shoppingsugna kunder, glädje och spring mellan butikerna för att hinna ta del av alla erbjudanden. Vi passar på att denna dag höja stämningen mitt i city lite extra genom att bjuda stadsborna på lite lakrits mellan alla ärenden.

Lakritsfabriken kommer även fysiskt att vara på plats i city och bjuda på ännu mer lakrits under dagen. Vid montern i Magnus Stenbocks gallerian kommer det exempelvis att bjudas på pepparkakor med smak av lakrits samt andra juliga favoriter ur sortimentet. Det kommer även att finnas chans att vinna fina goodiebags och rabatter på plats som gäller under helgens evenemang på Lakritsfabriken.

I Lakritsfabrikens butik på Ängelholmsgatan 34 i Helsingborg kommer det även där att vara en prisfest, och den fortsätter hela helgen! Butiken kommer att erbjuda 70 % på utvalda produkter och det kommer även att finnas chans att fynda massor utav härliga erbjudanden hela helgen. Butiken är öppen för shopping hela helgen mellan 10-14.