Pilsner Urquell, det tjeckiska ölvarumärket som har varit i branschen sedan 1842 och var först i världen med att erbjuda ölälskare en gyllene pilsner, presenterar nu samma goda smak i ett mindre format.

Pilsner Urquell, det tjeckiska ölvarumärket

Det välrenommerade ölvarumärket är känt för sitt klassiska och goda öl samt sin expertis när det gäller servering av öl. Nu lanserar Pilsner Urquell sitt öl i 33 cl burkar och delar samtidigt med sig av sina kunskaper till ölentusiaster om den optimala serveringen.

”Konsten att servera öl är lika viktig som själva bryggprocessen, och därför utbildar vi ’tapsters’ som blir experter inom området i våra barer. Vi vill såklart att alla ölentusiaster ska kunna njuta av en perfekt upphälld öl, vare sig man är hemma eller ute på lokal. Därför delar vi gärna med oss av vår expertis så att var och en kan bli sin egen ’home-tapster’,” säger Ida Schramme, Marketing Manager Nordics på Pilsner Urquell.

Pris och tillgänglighet Pilsner Urquell 33 cl burkar kommer att finnas tillgängliga från och med den 1 mars på Systembolaget och kommer att kosta 13,90 kr plus 1 kr i pant.

Text: Redaktionen – Butiksnytt