Nya Stora Coop Ingelsta öppnar upp med en imponerande butiksyta på över 3 000 kvadratmeter och ett omfattande sortiment som strävar efter att inspirera till goda, hälsosamma och hållbara val. Med innovativa funktioner som vertikal inomhusodling, manuell delikatess- och fiskavdelning, butiksbageri och mycket mer, sätter Coop Ingelsta ribban högt för matupplevelser i Norrköping.

Stora Coop Ingelsta
Stora Coop Ingelsta

Året 2024 inleds med glädjande nyheter när Coop Butiker & Stormarknader presenterar sin senaste tillskott, Nya Stora Coop Ingelsta. Med en imponerande butiksyta på över 3 000 kvadratmeter har Coop skapat en matdestination som inte bara erbjuder ett brett och prisvärt sortiment utan också inspirerar till hälsosamma och hållbara val.

Vid entrén välkomnas kunder av en vertikal inomhusodling, där färska grönsaker och örter odlas inomhus, sätter tonen för den moderna matmarknaden. En manuell delikatess- och fiskavdelning samt ett butiksbageri lockar de som söker det lilla extra till sina kulinariska upplevelser.

För de som är sugna på en fikapaus finns ett kafé att utforska, medan spelservice från ATG och Svenska spel finns tillgängligt i förbutiken. I utcheckningen möts kunderna av snabbkassor, självscanning med Shop Express och möjligheten att betala med mobilen genom Scan & Pay.

För de som föredrar att handla online via coop.se erbjuds möjligheten att hämta beställningen i butiken eller få den bekvämt hemlevererad.

Nya Stora Coop Ingelsta blir Coop Butiker & Stormarknaders andra Stora Coop och den elfte livsmedelsbutiken i Norrköping. Med butikens etablering förstärker Coop sin närvaro som en ledande matdestination och strävar efter att erbjuda god, hälsosam, prisvärd och hållbar mat till Norrköpings invånare.

Mete Persdotter som ny vd för CBS
Meta Persdotter, vd för Coop Butiker & Stormarknader

Meta Persdotter, vd för Coop Butiker & Stormarknader, uttrycker sin glädje över det positiva tillskottet: ”Det är fantastiskt roligt att inleda 2024 med denna positiva nyhet. Med nya Stora Coop Ingelsta förstärker vi vår storhandelsnärvaro och ambition att vara en populär matdestination i Norrköping.”

Samarbetet med Eurocommercial, fastighetsägaren till Ingelsta Shopping, har varit avgörande för etableringen. Jonas Gustavsson, Director Sverige på Eurocommercial, ser fram emot samarbetet och säger: ”Vi är glada över att få hälsa Coop välkomna som ett härligt nytillskott till Norrköpings största och mest välbesökta handelsplats. Med vårt nya långsiktiga samarbete blir Coop en viktig del i vår helhetssatsning med att stärka och modernisera Ingelsta Shopping.”

Text: Charlotte Lindmark – Butiksnytt