Nu utökar Circle K sitt materbjudande ytterligare och lanserar höstens godaste korv, gjord på älgkött och toppad med tryffelmajonnäs och rostad lök. Korven är resultatet av ett samarbete med Edward Blom, en av Sveriges största matprofiler och korvälskare, och kan köpas på alla Circle K:s fullservicestationer under hela hösten. Den är ”vild, vågad och lyxig”.

Med start den 7 november kommer matsugna bilister kunna köpa höstens godaste korv på alla Circle K-stationer runt om i landet. Korven är framtagen tillsammans med Edward Blom och är gjord på älg- och fläskkött för saftighetens skull. Korven serveras i ett royal durumbröd och toppas med rostad lök och tryffelmajonnäs. Korven serveras exklusivt på Circle K under perioden 7 november – 2 januari.

– Vi på Circle K arbetar ständigt med att utveckla vårt materbjudande. Med detta samarbete ville vi ta fram en premiumkorv med höstens smaker, och det var självklart att göra detta tillsammans med Edward Blom. Har man sett Edward prata om mat vet man att han har en stor kunskap och kärlek till mat som smittar av sig och inspirerar. Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda våra kunder Edwards fantastiskt goda älg- och fläskkorv, säger Sara Rencrantz, Senior Category Manager Food på Circle K Sverige.

Edward Blom är gastronom och kulturhistoriker, och en av Sveriges största matprofiler. Han syns ofta i tv och hörs i radio, där han delar med sig av sin stora kunskap om mat, dryck och de svenska traditionernas kulturhistoria. Edward har även en populär kanal på Youtube och skriver artiklar och böcker, samt håller föredrag om mat. Nu har han dessutom en helt egen korv som finns att köpa exklusivt på Circle K.

–Jag ville ta fram en korv som var vild, vågad och lyxig. Det är verkligen en korv som passar i höstrusket, med stora smaker av vilt, tryffel och rostad lök. Jag tror att folk kommer att älska den! Älgkött är en höstens stora svenska delikatesser och tryffelmajonnäs kan man knappast få för mycket av. Och att rostad lök och korv passar ihop som ler och långhalm är ju känt sedan länge, säger Edward Blom.