Pizza är en middagsfavorit i svenska hem och med färdig pizzadeg går det på ett kick. Nu lanserar Danerolles färdig minipizza deg så alla i familjen kan göra sin egen favoritpizza!

Vill du göra hembakad pizza med grönkål och chèvre medan dina barn föredrar pizza med tomatsås och ost? Pizza är omtyckt av de flesta men åsikterna om vilken topping som är godast går ofta isär, speciellt i barnfamiljer.

Med Danerolles färska minipizza deg, som är gjord på vetemjöl och olivolja, kan alla i familjen toppa pizzan med vad de tycker om mest. Middagen blir klar på nolltid och du kan koncentrera dig på den roliga delen, nämligen att toppa pizzorna och att baka tillsammans med familjen! Danerolles minipizza deg kommer i en smart förpackning som gör att degen alltid är färsk. Degen är uppdelad i åtta bitar som du enkelt trycker ut till minipizzor och toppar med något du tycker om. De härligt krispiga minipizzorna passar som snabb vardagsmat, festlig middag eller läckert tilltugg och blir det några minipizzor över så passar de perfekt som mellis till hungriga tonåringar.

Danerolles minipizza deg säljs i kyldisken på ICA och Coop, rek pris 24,90 kr.