Caroline Wetterstrand tillträder nu tjänster som Försäljningschef på Svegro och tillför bolaget stark kompetens och erfarenhet för att fortsätta bolagets transformationsresa och bli en av de mest uppskattade och professionella leverantörerna i branschen.

Caroline kommer närmast från en roll som Senior Key Account Manager på Arla Foods AB där hon i 5 år arbetat med färskvaror och ost. Hon är en starkt bidragande faktor att Arla blivit utnämnd till dagligvaruhandels högst rankade leverantör under 2 av de senaste 5 åren. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och har arbetat med de flesta kunderna inom dagligvaru- och servicehandel både med märkesvaror och EMV. Tidigare har Caroline jobbat med försäljning på Procter & Gamble i 8 år.

Caroline tar nu ledarskapet att accelerera Svegros transformationsresa och utveckla organisationen för att bli en av de mest uppskattade och professionella leverantörerna inom de gröna smakernas värld med kombinerat fokus på existerande basaffär i form av högkvalitativa svenska och lokala grönsaker, samt en av de viktigaste aktörerna inom förädlade, hållbara och smakrika produkter från växtriket. Genom att bredda sortimentet vill Svegro skapa framtiden inom de gröna smakernas värld och de första innovationerna lanserades i april i form av smakrik svensk Örtpesto, tillverkad av färska örter från Svegros hållbara lokala växthus på Färingsö utanför Stockholm.
Oscar Rosdahl tillträdde som VD i augusti och han genomför nu denna rekrytering för att förstärka sitt team:
– Jag är övertygad om att Caroline kommer accelerera bolagets transformationsresa genom stort fokus på kund och kategoritilllväxt och vi är mycket glada att hon valt att fortsätta utveckla sin karriär hos Svegro. Hon kommer ingå i Svegros ledningsgrupp med start från december 2019.