Distanshandlandet har nått nya nivåer under coronaåret som gått. Livsmedelsshopping online är ett av de områden som ökat snabbast.
Nu hjälper Norrköpingsbaserade Envirozone till att packa varor åt ICA Maxi.

Coronapandemin har påverkat många av våra vardagsrutiner. Att storhandla med mobilen eller skärmplattan och sedan få varorna hemlevererade eller färdigpackade i kassar har blivit allt vanligare det senaste året.
Envirozone har signerat ett avtal med ICA Maxi i Norrköping där man hjälper till att plocka just e-handlarnas ordrar i butik.

– Samarbetet har utvecklats så bra att Envirozone idag är den mest frekvent använda leverantören på uppdraget, säger Markus Odin Johansson, marknadschef på Ica MaxiNorrköping.
Tack vare Envirozones unika affärsmodell kan man balansera behovet mot sina egna verksamheter.

– Envirozone har träffat väldigt rätt med bakgrund och kompetens när de har matchat kandidater, säger Markus Odin Johansson.

Fredrik Andersson, vd för Envirozone Workforce AB, säger sig vara stolt och glad övermöjligheten att få leverera personal till ICA.
– Det här visar tydligt att synergierna mellan våra verksamheter ger möjlighet att erbjuda en större flexibilitet, säger han.