Svenske fotbollsprofilen Dejan Kulusevski tar ett kliv in i dryckesvärlden genom att lansera en specialdesignad flaska i samarbete med Vitamin Well. Den begränsade upplagan av Vitamin Well Reload kommer prydas av Kulusevskis namn och tröjnummer, och stjärnan själv beskriver det som en personlig milstolpe. Detta blir det första fotbollsprojektet sedan Zlatan Ibrahimovic släppte sin egen Vitamin Well-flaska 2015.

Svenske fotbollsspelaren Dejan Kulusevski går i Zlatan Ibrahimovics fotspår genom att lansera en exklusiv flaska i samarbete med Vitamin Well. Den specialdesignade flaskan kommer vara en unik upplaga av Vitamin Well Reload och kommer att bära Kulusevskis namn och tröjnummer – en sällsynt möjlighet för fans att få en personlig touch på sin favoritdryck.

Samarbetet markerar en fortsatt trend hos Vitamin Well, som endast vid särskilda tillfällen och i begränsade partier tar fram specialflaskor tillsammans med sina ambassadörer. Kulusevski blir den andra fotbollsspelaren någonsin att få denna ära och uttrycker sin stolthet över detta delmål i karriären. ”Det känns stort att få släppa en egen flaska och att bli den första fotbollsspelaren efter Zlatan som får göra det. Det är ett delmål som nås,” säger Kulusevski.

LÄS OCKSÅ: NOCCO Introducerar Nya Året Med En Internationell Smakexplosion

Vitamin Well, känt för sina vitaminberikade drycker, har sedan lanseringen 2008 endast skapat ett fåtal specialflaskor tillsammans med sina ambassadörer. Den första i raden var Vitamin Well Upgrade med Zlatan Ibrahimovic år 2015, och senast i somras signerade simstjärnan Sarah Sjöström etiketterna för Vitamin Well Sport-serien.

Nils Lindgren, marknadsansvarig för Vitamin Well i Sverige, understryker att specialetiketterna är högt uppskattade av konsumenter. ”Att få tag på en unik upplaga av sin favoritdryck ger absolut något extra,” säger Lindgren. ”Vi förändrar dock bara designen vid speciella tillfällen och i begränsade partier.”

Kulusevski-flaskan, med fokus på tröjnumret 21, får en tillfällig ny design som kommer vara tillgänglig i dagligvaruhandeln och servicehandeln från början av januari. Vitamin Well Reload, med smak av citron och lime, bjuder på en välsmakande och stilla dryck som även är berikad med vitaminer och mineraler, inklusive vitamin D, B12, folsyra, biotin, magnesium och zink. En perfekt törstsläckare för den som vill ladda om efter träning.

LÄS OCKSÅ: NOCCO Lanserar Ny Säsongsedition

I samband med lanseringen erbjuds konsumenter möjligheten att vinna en resa till London och uppleva en av Tottenhams hemmamatcher med biljetter och ett exklusivt möte med Dejan Kulusevski efter matchen. Detta är en del av en större kampanj under det första kvartalet av 2024, där Vitamin Well även samarbetar med poddhuset Tutto och deras populära fotbollspoddar.

Text: Redaktionen – Butiksnytt