Anneli Bylund Tar Steget som Ny Hållbarhetschef på Lidl Sverige

Lidl Sverige meddelar att Anneli Bylund har blivit tillsatt som deras färska hållbarhetschef. Med omfattande expertis inom hållbarhetsfrågor inom livsmedel, livsmedelsproduktion och butiksmiljö kommer Anneli att axla ansvaret för att leda och främja Lidls ambitiösa hållbarhetssträvan.

Anneli Bylund ansluter sig till Lidl med en djupgående erfarenhet inom hållbarhetsområdet. Med bakgrund inom livsmedelsindustrin, produktionsprocesser och butiksverksamhet har Anneli Bylund en unik kompetens att föra Lidls hållbarhetsarbete framåt. I sin nya roll blir hon drivande i att stärka och vidareutveckla Lidls befintliga och framåtblickande initiativ för en mer hållbar verksamhet.

Med Anneli Bylund som hållbarhetschef fortsätter Lidl Sverige sitt engagemang för en mer hållbar och ansvarsfull verksamhet. Hennes breda kompetens och erfarenhet förväntas ge en värdefull inblick och ledarskap i utvecklingen av Lidls hållbarhetsstrategi och initiativ.
Anneli Bylund är optimistisk inför den nya utmaningen och ser fram emot att leda Lidls insatser mot en hållbar framtid.

Hennes anslutning markerar ytterligare en steg i Lidls mål att bli en branschledande aktör inom hållbarhetsområdet i Sverige och internationellt.

Genom Anneli Bylunds ledarskap kommer Lidl Sverige fortsätta att förverkliga sitt åtagande för att främja hållbarhet i varje aspekt av deras verksamhet.

Text: Jonny Bothin – Butiksnytt