MAX Burgers slår till med en smakexplosion i form av Frisco BBQ Chipotle, den senaste stjärnan i deras kampanjmeny. Den uppdaterade BBQ-såsen, nu kryddad med chipotle, får sällskap av bacon, ost, och krispiga lökringar.

Från och med den 11 januari kommer denna läckerhet att förgylla tallrikarna på samtliga MAX-restauranger och finns att avnjuta med svensk nötkött, Crispy Supreme, Plant Beef, Grilloumi® eller Grand Chicken.

Jonas Mårtensson, Chefskock på MAX Burgers

Citat från Chefskocken Jonas Mårtensson: ”Redan för 16 år sedan påbörjade jag resan att ta fram receptet till den perfekta BBQ-burgaren. Detta efter en burgarresa till USA tillsammans med bröderna Bergfors då vi smakade alltför många BBQ-burgare som inte föll oss i smaken då det lätt blir för smakintensivt och sött.”

MAX Burgers sätter ribban högt för BBQ-fantaster med lanseringen av Frisco BBQ Chipotle, en saftig burgarupplevelse som balanserar perfekt mellan sött och salt. Den uppgraderade såsen, innehållande rökt chili, levererar en tydlig rökighet utan överdriven sötma.

Jonas Mårtensson, Chefskock på MAX Burgers, delar insikter från resan att skapa den ultimata BBQ-burgaren: ”Då visste jag inte hur lång tid, kraft och dedikering det krävdes för att hitta de rätta ingredienserna för en fulländad smakbild. Nu kan vi äntligen presentera en burgare men den perfekta såsen med en rökighet utan för mycket sötma. Hemligheten är även att hitta rätt tillbehör som passar ihop med den smakintensiva såsen. Frisco BBQ Chipotle gör just detta på ett mästerligt sätt.”

Frisco BBQ Chipotle _ Butiksnytt

Frisco BBQ Chipotle är en fest av smaker, med ett fluffigt Friscobröd som omsluter svenskt nötkött, krispigt bacon, cheddarost, isbergssallad, och den smakrika chipotlesåsen. Tillsammans med majonnäs, krispiga lökringar, saltgurka, och picklad rödlök skapar denna burgare en syrlig och krispig smakupplevelse. Och för de som föredrar alternativ, finns den även tillgänglig med Crispy Supreme, Plant Beef, Grilloumi® eller Grand Chicken.

Så, från och med den 11 januari, är det dags att sätta tänderna i en smakexplosion när Frisco BBQ Chipotle gör entré på MAX-restaurangerna och tar BBQ-smaken till en helt ny nivå.

Text: Redaktionen – Butiksnytt