Santa Maria Expanderar Snacksutbudet med Nya Poppade Chips-varianter

Med en imponerande försäljningssiffra på över 1 miljon enheter av deras ”Pops”, har Santa Maria cementerat sin närvaro på snacksfronten sedan deras inträde på marknaden i januari 2023. Nu tar varumärket ännu ett steg framåt i snacksresan genom att introducera två nya varianter av sina populära poppade chips: Sea Salt & Butter samt Grilled Onion. Denna nya tillskott i sortimentet lovar, precis som resten av Santa Marias utbud, en fantastisk smakupplevelse med 60% mindre fett.

LÄS OCKSÅ: Paulig ger sig in i chipskategorin med varumärket Santa Maria

De svenska konsumenterna är välkända för sin öppenhet för nya och spännande snacksalternativ, samtidigt som några få tidlösa smaker alltid har sin plats som favoriter. Santa Maria, som ägs av Paulig, har tagit denna insikt på allvar vid lanseringen av sina senaste poppade chips. Med välkända smaker, men med en egen twist, strävar de efter att tillfredsställa konsumenternas behov av variation och valmöjlighet på snacksfronten.

Santa Maria Potato Pops Sea Salt & Butter är en njutbar kombination av lätt saltade och krispiga chips med en subtil inslag av krämig smörsmak. Denna variation lovar en bekant men samtidigt spännande smakupplevelse.

Å andra sidan erbjuder Santa Maria Potato Pops Grilled Onion en kraftig och balanserad smak av grillad lök. Denna smak är en tidlös favorit på chipsmarknaden och Santa Maria har gett den en ny dimension för en perfekt snacksupplevelse.

Denna senaste lansering utökar Santa Marias ”Pops”-sortiment, som nu inkluderar sju olika produkter. Förutom de två nyheterna erbjuder sortimentet tre poppade potatischips i smakerna Supreme Cheese, Sweet Chili och Jalapeño Cheese, samt två poppade linschips i varianterna Sourcream & Onion och Grilled Paprika.

För den som är nyfiken på produktinformationen:

Santa Maria Potato Pops Sea Salt & Butter

  • Vikt: 100 g
  • Beskrivning: Lätt saltade och krispiga chips med en balanserad smörsmak för en familjär men ändå spännande smakupplevelse.

Santa Maria Potato Pops Grilled Onion

  • Vikt: 100 g
  • Beskrivning: Kraftiga chips med en smak av grillad lök som balanseras för att ge den perfekta snacksupplevelsen.

Santa Marias senaste tillskott i deras poppade chips-familj står som ett tydligt bevis på deras strävan att ständigt förnya och förbättra sitt utbud, med ambitionen att möta konsumenternas varierande smakpreferenser och krav på högkvalitativa snacksalternativ.

Text: Jonny Bothin – Butiksnytt