MAX restaurang i Barkarby byggdes redan 1994 och nu har man helrenoverat den för att gå i linje med den norrländska burgarkedjan övriga koncept. Restaurangen har också byggts ut för att kunna servera fler gäster och nu finns sittplatser inne och ute för nästan 200 personer.

MAX satsning för att rusta upp restaurangen i Barkarby har grundat sig i att möta ökad efterfrågan från gäster och samtidigt uppdatera själva restaurangupplevelsen för att gå i linje med kedjans övriga koncept. Den nyrenoverade restaurangen får bland annat fler sittplatser ute och inne, fler toaletter och anpassade sätt för gäster att beställa och Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX menar att det här är ett sätt att öka konkurrenskraften.

LÄS OCKSÅ: MAX slår upp portarna till sin åttonde restaurangen i Norge

Christoffer Bergfors vice koncernchef MAX

Restaurangen i Barkarby är den äldsta MAX-restaurangen i Stockholmsområdet. Det var också där Christoffer Bergfors, som jobbat på familjeföretaget sedan barnsben, började sin resa mot vice koncernchef.

– Vi vill bli världens bästa burgarkedja och därför ska vi erbjuda en helhetsupplevelse som är grym. Som ett steg i det har vi infört nya leveranslösningar, där det går att beställa MAX-appen och få maten levererad till sig direkt när man dyker upp på restaurangparkeringen. Jag är säker på att den nyrenoverade restaurangen, i kombination med att vi har Sveriges godaste burgare, tar oss mot målet om att bli bäst, säger Christoffer Bergfors.

– Jag lärde mig massor under åren jag jobbade i Barkarby och det slutade med att jag blev biträdande restaurangchef där. Just därför ligger den här restaurangen mig lite extra nära om hjärtat och det är viktigt att vi anpassar, bygger ut och skalar upp vår verksamhet för att möta utmaningarna vi står inför på bästa sätt, säger Christoffer Bergfors.

Restaurangen ligger på mitt emot Ikea i Barkarby, på Enköpingsvägen 37 och har goda parkeringsmöjligheter och drive in. Det finns också nya cykelställ för gäster som inte tar bil. MAX har behållit de åtta expresskassorna i restaurangen där gäster kan göra sin beställning i lugn och ro. MAX i Barkarby har öppet 10:00 – 00:00 alla dagar.