Vi kan nu presentera att det danska varumärket Ration lanseras på apotek, Apotea. Sortimentet av näringsrika snackbars kommer i början av mars finnas på Apotea’s hemsida att handla hem fraktfritt.

De populära snackbarsen från Ration är ett nyttigt och enkelt mellanmål med noga utvalda ingredienser med långsamma kolhydrater och näringsrika smaksättningar. Ration riktar sig framför allt till personer som lever en hektisk livsstil där det inte alltid finns möjlighet att äta ett mellanmål sittande. Genom lanseringen på Sveriges största apotek Apotea kommer varumärket nå ut till tio tusentals nya kunder varje dag.

– Vi är otroligt glada över att vår svenska partner ScandChoco AB har fått Ration att säljas via Apotea AB. Det har länge varit ett viktigt mål för Feel Good Company att kunna täcka Sveriges alla hörn på ett sätt som gör det enkelt för svenska konsumenter att bekanta sig med de många näringskvaliteter som våra snackbars erbjuder. Det råder inga som helst tvivel om att det med en stark partner som Apotea kommer att innebära stor skillnad för Rations produkter, både försäljningsmässigt och i förhållande till att öka den allmänna kännedomen om vårt varumärke i Sverige, säger Jesper Schmith Kampmann, Grundare och VD Feel Good Comapany ApS.

De kulörta snackbarsen kommer att vara tillgängliga på Apotea från och med början på mars i ett flertal smaker

Smaker som kommer finnas hos Apotea från början på mars.

– Äpple, Kanel

– Äpple, Rabarber

– Äpple, Rödbeta och Citron

– Äpple, Mango och passionsfrukt

– Äpple, Mynta och Lime

– Äpple, Blåbär och Svarta vinbär