Nu slår MAX upp portarna till restaurangen i Nässjö som blir nummer 146 i Sverige. På restaurangen som ligger intill riksväg 40 finns plats för över 130 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 50 nya jobbtillfällen i området.

MAX tillväxtresa i södra Sverige fortsätter och öppningen i Nässjö blir ett tillskott i ledet av restauranger som ligger i vad som beskrivs som väglägen – lättillgängliga för gäster på resande fot med gott om parkeringsplatser och drive-in. Men det är inte bara Nässjörestaurangens läge som är bra, MAX har dessutom lyckats anställa nya duktiga medarbetare från närområdet.

– Det är alltid kul när det finns möjlighet att anställa nya kollegor lokalt. Enligt vår erfarenhet bidrar det till god stämning eftersom personal och gäster kanske redan känner eller känner till varandra. Nässjö är inget undantag och vi ser fram emot att kunna bidra med god stämning och lika goda gröna burgare, säger Tony Jakobsson, Sverige- och Norgechef på MAX.

Marcus Linderholt blir restaurangchef på MAX i Nässjö. Han har jobbat hos den norrländska burgarkedjan i tre år och snabbt klättrat uppåt från sommarjobb till restaurangchef. Han menar att det bästa med jobbet är variationen i arbetsuppgifter och att träffa nya människor.

– Man gör aldrig samma sak två dagar i rad, det dyker alltid upp nya utmaningar, nya gäster och nya medarbetare –det tycker jag är roligt. Men, det absolut viktigaste är att utvecklas och ha roligt tillsammans. Det var en viktig faktor när jag letade nya medarbetare till restaurangen och jag är så glad över att så många drivna och duktiga personer valde att söka sig till oss, säger Marcus Linderholt.

Restaurangen ligger på Rågången 2 i Nässjö. Restaurangen är öppen 10:00 – 01:00 söndag till torsdag och 10:00 – 03:00 fredag till lördag. Öppningsceremonin sker den 13 juli klockan 10:00 och leds av Tony Jakobsson, Sverige- och Norgechef tillsammans Richard Holm, Chief Quality Officer. På plats för att klippa bandet tillsammans med Tony och Rickard finns också restaurangchefen Marcus Linderholt och Anders Karlsson, kommunalråd i Nässjö Kommun.