Etableringstakten är fortsatt hög inom Reitan Convenience Sweden AB, som driver Pressbyrån och 7-Eleven i Sverige. Idag måndag den 27 maj öppnas butik nummer 400, som denna gång är en Pressbyrån och etableras vid Slussen Saltsjöbanan. Framtidsplanerna är att växa vidare i samma takt.

– Vi har ett högt etableringstempo och i dagsläget har vi 15 beslutade nyetableringar för 2019 varav Slussen-butiken blir den sjätte som öppnar i år. Den 1 januari 2017 satte vi ett mål som innebar att vi skulle teckna 50 nya hyresavtal på tre år. Det var ett högt mål som vi nu är nära att uppfylla då vi har 40 lokaler tecknade och klara, och flera pågående förhandlingar igång, säger Isak Wondimu, Etableringsdirektör Reitan Convenience Sweden AB.

Den 400:e butiken är en Pressbyråbutik belägen vid Slussens nedre plan. Slussen är norra Europas största bussterminal och här passerar många av Stockholms pendlare varje dag. Den stora ombyggnationen har gjort att servicen vid knytpunkten inte varit som vanligt, men nu är Pressbyrån på plats igen och resenärer kan köpa mat, fika, snacks, tidningar och SL-biljetter när de är på språng genom stan.

Idag måndag (27 maj) klockan 12.00 öppnade den nya butiken vid Slussen.

Maria Eriksson th kommer driva Pressbyrån vid Slussen.

– Vi vill sätta guldkant på kundernas dag och vi börjar med invigningen då alla är välkomna att fira när vi bjuder vi på provsmakningar, musik och skön stämning. Den härliga doften av nybakta bullar lovar vi att bjuda på varje dag, säger Maria Eriksson, köpman som kommer driva Pressbyrån vid Slussen.