Det hela började med många svordomar och ihopknycklade plastbollar. Alla känner nog igen sig och kan relatera till att det inte är en enkel match att dra av plastfolien och dessutom få det att se snyggt ut. Det var så Daniel och Richards resa startade med Ninjaplast och deras idé om att ta fram snygga, ”fummelfria” produkter.

Idag består Ninjaplasts sortiment av 10 noggrant utvalda, designade och miljövänliga produkter, där vi hittar plastfolie, zip-och fryspåsar i olika storlekar men också avfallspåsar, bakplåtspapper och folie.

Produkterna är snälla mot vår planet genom att fryspåsarna är tillverkade av 100% sockerrörsbaserad Grön PE som är ett fossilfritt alternativ, avfallspåsarna är gjorda av 100% återvunnen plast och zippåsarna delvis gjorda av bioplast från ekologiska sockerrör.

Produkterna säljs idag hos ICA Coop, Axfood samt Bergendahls och från och med 1 mars bearbetas produkterna i butik med hjälp av Movements specialiserade säljkår.

– Våra produkter är redan storfavoriter hos toppkockar och matbloggare – med Movements hjälp ser vi fram emot att ta över på bred front i svenska butikshyllor och kök, säger Daniel Kaplun, Grundare av Ninjaplas

–Vi på Movement ser verkligen fram emot samarbetet med Ninjaplast AB. De erbjuder produkter som utifrån miljöaspekt ligger helt rätt i tiden och fyller en fantastisk funktion genom mindre ”fummel”! Vi ser positivt på framtiden och vår gemensamma utveckling tillsammans med Ninjaplasts säger Tomas Olsson, Business Development Manager på Movement

Läs mer om Movement