Gekås Ullared fortsätter att leverera rekordförsäljning. Lördag 9 november shoppade kunderna för 41,7 miljoner kronor i Europas största varuhus. ”Försäljningsrekordet är nästan ofattbart”, säger vd Boris Lennerhov.

Efter en intensiv shoppinghelg har Gekås Ullared återigen fått anledning att fira. Under lördag 9 november handlade varuhusets kunder för 41,7 miljoner kronor. Det är en ofattbar ökning med 1,2 miljoner från det tidigare dagsrekordet som slogs för bara tre veckor sedan (19/10-19).

-Helgens försäljningsrekord är nästan ofattbart, till och med för mig som är lite bortskämd med rekord, säger vd Boris Lennerhov. Att kunna öka med 1,2 miljoner på en redan stark försäljningsdag känns fantastiskt!

Det är inte bara lördagarna som bjuder på rekord för Gekås Ullared. När oktober månad summerades hade Gekås alla verksamheter med varuhus, boendeanläggning och restauranger sålt för 696 miljoner kronor. Det är den starkaste försäljningsmånaden i företagets 56-åriga historia.

-Vi har bra försäljning och tillväxt i alla delar av verksamheten, säger Boris. Det är tack vare medarbetare som kan växla upp och leverera även när det är som mest hektiskt som vi kan uppnå dessa otroliga resultat. Vi har nu dubbla rekord att fira och jag håller på att planera i vilken form detta ska ske!