Dröm dig bort till soliga stränder med den senaste skapelsen från Oddlygood – Dreamy Dessert Piña Colada. Denna exotiska dessertkreation kombinerar ananasens sötma med kokosens krämighet för en smakupplevelse som tar dina smaklökar på en tropisk resa.

Oddlygood fortsätter att skaka om matvärlden med sina innovativa växtbaserade alternativ och introducerar nu Dreamy Dessert Piña Colada som en limiterad utgåva. Den här härligt fruktiga och krämiga desserten är ett samarbete med varumärkesambassadören Käärijä och kommer endast att finnas tillgänglig under en begränsad tid.

Nina Gillsvik, Global CMO på Oddlygood, delar sin entusiasm över den nya skapelsen och förväntar sig att den kommer att bli en favorit under våren och sommaren. För att fira lanseringen bjuder Oddlygood in till ett exklusivt VIP inomhus-beachparty med Piña Colada-desserter och möjlighet att träffa Käärijä personligen. För chansen att vinna VIP-paketet kan fansen delta i en tävling på sociala medier under perioden v.10-v.14.

Oddlygood® Dreamy Dessert Piña Colada är tillgänglig till rekommenderat försäljningspris av 18,50 SEK och passar både glutenfria och veganska kosthåll. Missa inte chansen att uppleva denna tropiska dröm innan den försvinner från hyllorna!