Piwa och Movement inleder ett samarbete på den svenska dagligvaruhandeln med varumärket Pfanner. Piwa samarbetar med flera matproducenter världen över. Samarbetet innebär bearbetning av butiker över hela Sverige genom Movements specialiserade säljkår. 

Peter Wallen, ägare Piwa Food AB säger ”Pfanner har vuxit sig allt starkare på den svenska marknaden och vi ser Movement som en naturlig del i att ta nästa steg med Pfanner för att växa ytterligare. Movement har vi bara hört gott om och de är oerhört professionella, så vi på Piwa ser verkligen fram emot ett spännande samarbete med Movement och deras säljkår.”

Jennifer Friman, VD på Movement Group: ”Vem har inte druckit iste på semestern? Har du köpt iste hemma i Sverige? Pfanner har fantastiska produkter som iste, ekojuicer samt fruktdryck och kommer även att lansera ”on the go” produkter för den svenska marknaden. Jag tror att den svenska istemarknaden kommer att växa stort den närmaste tiden. Jag är tacksam och stolt över att Movement får förtroendet att – tillsammans med Pfanner – driva den förändringen genom arbete med sortimentet i butik så att dessa goda produkter når fler konsumenter. Resan har bara börjat!”