Vi nutidsmänniskor får i oss för lite fibrer. Kiviks Musteri släpper därför en helt ny serie frukt- och grönsaksdrycker, rika på naturliga fibrer för en bättre tarmhälsa, inget tillsatt socker och vegansk, såklart.

De goda bakterierna i magen behöver fibrer för att kunna slå ut de dåliga. När de goda bakterierna mår bra, mår du ännu bättre. Din tarmhälsa påverkar din hälsa i stort, för hela 70 % av ditt immunförsvar sitter i magen.

Kostfibrer finns naturligt i mycket av det vi äter, men idag missar de flesta vuxna att få i sig tillräckligt med fibrer. Vi nutidsmänniskor behöver helt enkelt boosta med ännu mer fibrer.

Kiviks Musteri lanserar därför en helt ny produkt på marknaden; FIBER, en frukt- och grönsaksdryck i två goda smaker berikad med naturliga fibrer och utan tillsatt socker. Nu kan man på ett gott och enkelt sätt få sig en daglig fiberkick redan på morgonen innan vardagscirkusen sätter i gång. För glada magar ger glada dagar.

FIBER lanseras i smakerna Rödbeta/Äpple/Passionsfrukt respektive Morot/Mango/Chili. Ett glas FIBER (2 dl) ger dig en fiberkick på 3,6 gram fibrer eller 4 gram beroende på smakvariantEn daglig fiberboost som gör skillnad. 
Enligt Livsmedelsverkets matvaneundersökning bör vuxna få i sig cirka 35 gram fibrer per dag, men genomsnittet ligger endast på 20 gram per dag.

Produkt:
FIBER rödbeta, äpple, passionsfrukt, 1 liter
FIBER morot, mango, chili, 1 liter
Säljstart:
 Vecka 38
Försäljningsställen: Coop, City Gross och Kiviks Musteris egna butiker.
Cirkapris: 25 kr