Rekorderlig Cider, känt för sina högkvalitativa fruktciders sedan 1999, tar nu steget in i det ekologiska segmentet med sin senaste kreation, Jordgubb-Äpple. Denna svensktillverkade premiumcider, tillgänglig på Systembolaget från den 5 december 2023, är inte bara en smakupplevelse utan även ett hållbart val som följer strikta kriterier för miljöcertifierad odling och produktion, socialt ansvar samt minskat klimatavtryck för förpackningen.

Rekorderlig_Cider_Jordgubb-Äpple_Åbro Bryggeri_2023 - Butiksnytt
Rekorderlig Cider_Jordgubb-Äpple_Åbro Brygger

Rekorderlig Cider, ett varumärke skapat av Åbro Bryggeri, har länge varit en frontfigur inom fruktciderkategorin. Med en kombination av högkvalitativa fruktråvaror och vatten från bryggeriets egen källa, har varumärket cementerat sin identitet med svensk kvalitetsdesign och en unik smakprofil. Inte bara en lokal framgång, utan Rekorderlig är också Åbro Bryggeris flaggskeppsprodukt som exporteras till flera länder världen över.

Nu presenterar Rekorderlig en nyhet som kommer att ingå i Systembolagets fasta sortiment. Den ekologiska Jordgubb-Äpple-cidern, en första i sitt slag för Åbro Bryggeri, utstrålar inte bara fräschör och kvalitet, utan även ett starkt hållbarhetsfokus. Produkten uppfyller strikta kriterier för miljöcertifierad odling och produktion, tar socialt ansvar i hela produktionskedjan och minimerar sitt klimatavtryck genom hållbar förpackning.

Rekorderlig Cider

Camilla Wideén, Varumärkeschef på Åbro Bryggeri, delar sin entusiasm: ”Det känns väldigt roligt att Rekorderlig Cider nu kan presentera en ekologisk cider som även uppfyller kriterierna för ett hållbart val på Systembolaget. Det har alltid varit viktigt för oss på Åbro Bryggeri att ta ansvar för framtiden och vara en hållbar aktör. Långsiktighet är ett av våra kärnvärden, och därför känns det extra viktigt att vi nu får möjligheten att bredda vårt ekologiska sortiment även när det kommer till cider.”

Rekorderlig Jordgubb-Äpple-cider kommer att vara tillgänglig på Systembolaget från den 5 december 2023 och utgör det senaste tillskottet till varumärkets redan imponerande sortiment, inklusive smaker som Jordgubb-Lime, Krusbär, Skogsbär och Päron. Ta del av denna ekologiska och smakrika innovation och bidra till en grönare framtid!

Text: Charlotte Lindmark – Butiksnytt