Jim Danielsson är ny säljchef på OK Västerbottens station i Åsele. Efter avslutad FN-tjänstgöring i Bosnien var det tänkt att Jim skulle arbeta i tre månader i Åsele. Det har nu gått tjugo år och Jim bor fortfarande kvar med sin sambo och två barn.

– Jag kommer nog aldrig att lämna denna fantastiska plats, mina stora intressen är jakt och natur och där levererar Åsele stort.

För närvarande är det lite extra hektiskt på stationen då Åsele marknad stundar, det är mycket som ska förberedas inför det välbesökta arrangemanget. Men Jim är van vid att ha mycket att göra, innan han började på OKQ8 så var han egenföretagare i femton år och drev Åsele Gård som är ett hem för ensamkommande barn och ungdomar.

– Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesliv och vill fortsätta med det. OK Västerbotten har satsat mycket på stationen i Åsele och att föra den framåt tillsammans med medarbetare och kunder ser jag som en rolig utmaning.

Även på fritiden har Jim fullt upp, familjen bor i ett gammalt sekelskifteshus vid Ångermanälven som de renoverar och inreder i gammal stil och till familjen hör också tre jämthundar och en golden retriever. Så mycket av Jims lediga tid går åt till det.

– Vår station i Åsele har levererat bra resultat i många år och är viktig för orten. Jims gedigna erfarenhet av ledarskap och av att starta och utveckla företag kommer vara värdefull för våra medarbetare och för att ta stationen till nästa nivå. Så det är jätteroligt att Jim ville börja hos oss, säger Erica Lundgren, vd OK Västerbotten.