Apotea, Sveriges största nätapotek, har rekryterat en ny kvalitetschef – Kimiya Näslund. Kimiya kommer senast från Kronans apotek där hon arbetat som regionschef.

Kimiya kommer att tillsammans med övriga chefer och Läkemedelsansvariga vara ansvarig för Apoteas kvalitetsarbete, läkemedelshantering och patientsäkerheten. Hon kommer även igår i Apoteas ledningsgrupp

”Det är jättekul att vara på plats på Apotea. Jag har följt Apotea och deras utveckling under flera år och ser fram emot att vara med och bidra i verksamheten framåt. Jag är redan nu imponerad över Apoteas kvalitetsarbete och ser fram emot att utveckla detta vidare tillsammans med alla våra 100 farmaceuter”, säger Kimiya Näslund, Kvalitetschef på Apotea.

Kimiya är erfaren inom apoteksbranschen och har varit regionchef på Kronan och Apoteksgruppen. Hon har en gedigen ledarskapserfarenhet och har även arbetat med kvalitetsfrågor som läkemedelsansvarig och informationsapotekare. Apotea har ett stort fokus på kvalitet inom alla delar av företaget och kommer med Kimiyas hjälp att utveckla det arbetet ytterligare.

”Även om Apotea har väldigt mycket på plats så finns det områden där jag ser att vi kan bli ännu bättre och jag ser fram emot att hugga tag i dessa”, säger Kimiya Näslund.