NOCCO kickar igång säsongen med höstens nyförvärv: NOCCO ICE SODA, med inspiration från ishockeyns actionfyllda värld. Med en smakkombination av de klassiska smakerna sockerdricka och fruktsoda, är helt utan socker, innehåller 180 mg koffein och är liksom övriga drycker i sortimentet berikad med kosttillskottet BCAA.

Sedan länge har man haft ett stort engagemang inom själva hockeyn. Bland annat som officiell partner till Tre Kronor och Svenska Ishockeyförbundet samt som sponsor till flertalet elitsatsande hockeyspelare och tränare. Bland dem André Burakovsky, Axel Jonsson Fjällby, Lias Andersson och Daniel Broberg. Dessutom har man en stor hockeysatsning i bagaget som sponsor av både SHL och NHL Global Series™. Nu lanseras deras senaste dryck som en hyllning till hockeyn och alla hockeyatleter. 

– Hockey är en viktig del för oss och vi har under de senaste åren ökat vårt engagemang genom att bland annat sponsra SHL, Tre Kronor, NHL Global SeriesTM samt enskilda hockeyatleter. Vår nya dryck blir startskottet för en ny säsong med roliga och tuffa utmaningar både på och utanför rinken, säger Camilla Herlin, Marketing Manager på NOCCO. 

Man har ett stort engagemang inom övriga sporter och kommer under hösten ha ett flertal aktiveringar som bland annat kommer innefatta sporter så som functional fitness, simning, fitness, klättring och fighting.

Innehåll

ICE SODA innehåller förutom BCAA (3000 mg), grönt te-extrakt, koffein och sex olika vitaminer. Liksom övriga NOCCO-drycker är den är helt utan socker. Den kommer att finnas till försäljning från och med vecka 36 i onlinebutiker och från och med 38 i dagligvaruhandeln och gym.