Höstens läckerheter från CandyKing: Bananer, bär och överraskningar

Höstens läckerheter från CandyKing: Bananer, bär och överraskningar. Foto: Butiksnytt.

Höstens lösgodisnyheter har äntligen anlänt, och de är en säker hit för alla bärälskare. Visste du förresten att banan också räknas som ett bär? CandyKing presenterar stolt sju nya läckerheter som kommer att sätta smaklökarna i gungning. Det bästa av allt är att du inte behöver stövlar eller myggnät för att plocka dessa godbitar.

Bland de nya tillskotten hittar du allt från salta bananer till knallblå överraskningar. Men höjdpunkten är utan tvekan den exklusiva Yummy Berry, som endast finns hos CandyKing. ”I höst går vi bananas med en sötsyrlig twist. Smarrigt och lekfullt, det ska finnas något för alla, och vem kan inte relatera till glädjen över en fylld burk så här i bärsäsongen?” säger Christin Sunnåker, Product Manager Pick & Mix på Cloetta Sverige.

LÄS OCKSÅ: Nya lösgodisbitar och retrofavoriter från Candy Kings

CandyKings årliga höstsläpp kommer att finnas tillgängligt i butiker från vecka 38, och de sju nya lösgodissorterna inkluderar:

  1. Yummy Berry – En spännande kombination av choklad och jordgubb, exklusivt hos CandyKing.
  2. Filled Bananas – En söt mjuk skumbanan med krämig geléfyllning.
  3. Monkey Business – Söta och mjuka godbitar med en lekfull attityd.
  4. Knallblå – En rosa godis som överraskar med färgförändring på tungan.
  5. Snöbollar Apelsin-Choklad – Mjuka apelsinsnöbollar fyllda med choklad.
  6. Salta Bananer – Ett måste för alla saltlakritsälskare.
  7. Sura Jordgubbsbananer – Surare varianter för dem som älskar bananer.

LÄS OCKSÅ: CandyKing lanserar nyheter i lösgodishyllan

Med dessa höstnyheter fortsätter CandyKing att utöka sitt sortiment och befästa sin position som en premiumleverantör av lösgodis. Cloetta är den ledande leverantören av pick & mix i Europa, och lösviktsgodis har en stark ställning i de nordiska länderna. Sverige ensamt står för 30 procent av den totala konsumtionen, medan övriga Norden står för 5–15 procent. Med över 500 godissorter att välja mellan, erbjuder CandyKing valfrihet och smakglädje för alla godisälskare.