Även i år auktionerar Estrella ut ett spännande besök i chipsfabriken till förmån för Musikhjälpen. Det vinnande budet får ta med ett sällskap på fabriksvisning och Estrellas produktutvecklare bjuder på oväntade chipssmaker i labbet. Pengarna från auktionen går oavkortat till Musikhjälpen.

Förra året var första gången Estrella var med och samlade in pengar till musikhjälpen. Nu auktionerar Estrella ut ett nytt besök för Musikhjälpen 2019. Ytterligare ett sällskap på 10 personer får chansen att se chipsproduktionen från insidan och dessutom få sina smaklökar utmanade i produktutvecklarnas labb. Allt till förmån för Musikhjälpen.

Fjolårets vinnare var Anton som gav besöket till sin flickvän i födelsedagspresent, men Estrella uppmanar även grupper att buda. Jenny Pira som hanterade förra årets auktion kommenterar:

– Budgivaren behöver inte vara en enskild person. Det är en dag att dela på för 10 personer som bidrar till välgörenhet så vi hoppas på många och kreativa bud! Kanske en företagsdag, möhippa, svensexa, släktkalas, ingenjörssällskap, snacksentusiaster etc.

Buda nu!

Auktionen om ett besök i Estrellas snacksfabrik i Angered Göteborg ligger ute på Musikhjälpens officiella sida på Tradera. Auktionen avslutas på söndag. Följ länken och buda på ännu godare snacks: https://www.tradera.com/item/35/377302490/besok-i-estrellas-chipsfabrik-