”Coop Slår Upp Dörrarna till Sin Nya Butik i Öjersjö den 28 oktober”

Den 28 oktober är det dags för Coop att avtäcka sin sprillans nya butik i Öjersjö, och kunderna kan förvänta sig en närbutik där matglädje och inspiration genomsyrar sortimentet.

”Äntligen står vi här, det känns fantastiskt. Våra kunder och medlemmar kan förvänta sig en butik fylld med matglädje och inspiration, med ett omfattande utbud av ost, chark och färdigmat,” säger Lena Filhage, Regionchef på Coop Väst, som har drivit projektet i nära samarbete med butikschefen och personalen.

LÄS OCKSÅ: Coops prismedvetna koncept når nu Gävle

I Coop Öjersjö välkomnas kunderna av färsk frukt och grönt varje dag, att njuta av tillsammans med doften av nyligen bakat bröd. Butiken erbjuder även en avdelning för grillat samt flera andra lockande måltidsalternativ som färdiga mackor, baguetter och matlådor att värma.

För att fira premiärdagen är kunderna inbjudna att delta i invigningsfestligheterna. Klockan 11:00 sker den ceremoniella bandklippningen, följt av kaffe och tårta för alla närvarande. Butikschef Mikael Otterdahl och personalen ser fram emot att varmt välkomna alla kunder och medlemmar till den nya och moderna butiken. Dessutom kommer maskoten Django att finnas i butiken under helgen, och fler överraskningar utlovas.

Peter Nordman, Försäljnings- & Driftchef på Coop Väst.

Coop-butiken i Öjersjö har varit efterlängtad och omtalad under många år, och nu är det äntligen dags att öppna! Coop Väst har nu totalt 173 butiker inom sitt föreningssystem.

LÄS OCKSÅ: Coops Egenproducerade Fetaostar Briljerar med Toppbetyg

”Butiken i Öjersjö har varit planerad under många år, så det känns extra roligt att äntligen få öppna den,” säger Peter Nordman, Försäljnings- & Driftchef på Coop Väst.