Delicato och Nöt-Crème ingår samarbete och lanserar härliga godsaker! I fikahyllan och bland lösviktsgodiset.

Blir gott och gott verkligen ännu godare? Ja! Nu möts två älskade sötsaker – Delicatoboll och Nöt-Crème – i inte bara en utan två nya smakupplevelser. Delicato välkomnar klassikern Nöt-Crème till fikabordet och lanserar en kondisbit med härlig Nöt-Crèmesfyllning. Samtidigt säger Nöt-Crème hej till Delicatobollen och lanserar en chokladpralin fylld med smak av Delicatoboll.

-Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Nöt-Crème, att kunna erbjuda så fina produkter där det bästa av våra världar möts. Kondisbiten med härligt krämig Nöt-Crème är en dröm för både fika- och godisälskaren. säger Nadja Radwan, på Delicato.

-Responsen från våra kunder är väldigt positiv och de tycker att det är ett spännande samarbete mellan två svenska, klassiska varumärken. Vi är otroligt stolta att få lansera en ljuvlig pralin fylld med smak av Delicatoboll, som förhoppningsvis gör svenska folket lite lyckligare, säger Malin Engblom Jeppsson, Printzells Confectionery.

Delicato Bakverk AB lanserar en kondisbit med Nöt-Crème, den finns tillgänglig på ICA, Coop, Hemköp, Willys och Bergendahls med start vecka 38 2019.

Printzells Confectionery AB lanserar en pralin med smak av Delicatoboll. Pralinen förlanseras på Hemmakväll vecka 34 2019. Från vecka 38 2019 finns den sedan tillgänglig i lösvikten hos Coop, Privab, ICA och Hultén Försäljning AB.