Christian Flo är ny CDO på Bergendahls. Christian Flo har arbetat 12 år som konsult för flera olika företag närmast kommer han från Centigo

Läs också: Ulf Zenk ny CFO för Bergendahls från oktober

Han berättar själv på Linkeldn;

Christian Flo CDO Bergendahls

”Efter 12 år som konsult har det blivit dags för mig att pröva vingarna utanför branschen, vilket jag gör genom rollen som Chief Digital Officer (CDO) på Bergendahls.

Jag kommer att ta med mig många lärdomar från konsultrollen, inte minst från de senaste fem åren på fantastiska Centigo. Höjdpunkten på karriären hittills har helt klart varit min roll i att etablera just Centigo på den skånska marknaden och jag ser med glädje fram emot att följa bolagets fortsatta resa i regionen.

Läs också: Håkan Åkerström övertar VD-posten för Bergendahls Food

Imorgon är det dag två på nya jobbet där jag på heltid arbetar med digitala tjänster inom dagligvaruhandeln, svårslaget!”